• -70,00 lei

Spray Mop Premium pentru Parchet Lacuit, Bona

Rating 

Incredibil de versatil, Bona Spray Mop asigură o excelentă îngrijire pentru pachet.

300,00 lei
230,00 lei Economiseste 70,00 lei
cu TVA
Cantitate

  Produse de calitate

Conform normelor europene

  Livrarea rapida

Prin curier rapid in toata tara

  Plata in siguranta

Cu cardul sau in sistem ramburs

Descriere

Descriere

SET BONA SPRAY MOP

Curățați și protejați pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop și veți fi într-o companie agreabilă… Folosit în întreaga lume atât în spații rezidențiale dar și publice, Bona Spray Mop a câștigat încrederea echipelor de mentenanță din prestigioase locații precum muzee, palate, aeroporturi.

CURĂȚĂM PARDOSELILE CU UȘURINȚA

Incredibil de versatil, Bona Spray Mop asigură o excelentă îngrijire pentru pachet. Fiind creat cu un design ergonomic și o talpă rotativă 360°de dimensiune generoasă, trebuie doar să apăsați trăgaciul pentru pulverizarea fină a soluției speciale Bona, apoi frecați suprafața cu mopul pentru ștergerea prafului și a murdăriei și astfel redați lustrul podelei care se va păstra foarte bine. Nu mai aveți nevoie de găleți și de soluții de mixat, nici podele băltite – obțineți rezultate strălucitoare și extraordinare.

Atentie, nu este compatibil cu vechiul cartus!

PODELE STRĂLUCITOARE, ÎNGRIJITE

Soluția de curățare cu pH neutru este blândă cu toate suprafețele din lemn, prelungește durabilitatea podelei și îndepărtează praful, reziduurile acumulate, grăsimi și alergeni fără să lase urme reziduale. Este o soluție prietenoasă mediului fiind certificat Greenguard GOLD care atestă buna calitate a aerului în urma folosirii produsului. Trebuie doar să pulverizați, apoi ștergeți cu mopul și astfel protejați podeaua, nu se mai acumulează murdărie iar podeaua strălucește mereu.

CARTUȘ REÎNCĂRCABIL

Ne plac produsele care au valoare pentru bani, iar Bona se încadrează bine aici. Fiecare set Bona Spray Mop are un cartuș de 850ml cu soluție și care este reîncărcabil. Puteți cumpăra rezerva de 4L și astfel reumpleți de aproape 5 ori cartușul.

LAVETA DE CURĂȚARE DIN MICROFIBRE

Calitățile de curățare ale microfibrei sunt de notorietate. Laveta Bona este fabricată din microfibre de cea mai înaltă calitate care conferă e excelentă capacitate lavetei de a absorbi foarte eficient lichidele, particule precum praf, murdărie și bacterii cu multă ușurință. Laveta se clătește cu apă după fiecare utilizare iar atunci când devine îmbâcsită se poate spăla de până la 500 de ori la mașina de spălat rufe.

PARTENERI PERFECȚI

Desigur, dacă aveți și plăci ceramice sau piatră pe lângă parchet, există și soluție de curățare dedicată pentru laminat, ceramică și piatră. Dacă nu aveți spațiu de depozitare pentru 2 mopuri, veți fi încântați să aflați că cele două tipuri de cartușe se pot interschimba pe același mop.

Detalii ale produsului
906 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Spray Mop Premium pentru Parchet Lacuit, Bona

Spray Mop Premium pentru Parchet Lacuit, Bona

Incredibil de versatil, Bona Spray Mop asigură o excelentă îngrijire pentru pachet.

Scrie-ti recenzia
2 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

Setari cookie-uri