Despre Noi

Profesionistii tai in domeniul montajului de parchet!

Cine suntem

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu, suntem o companie care ofera servicii profesionale de montaj parchet.

Filozofia noastra consta in oferirea de solutii complete in acest domeniu pentru clientii nostri: consultanta vanzare parchet masiv si stratificat, exotic si indigen vanzare materiale necesare montarii, finisarii si intretinerii parchetului – gama Bona inchiriere masini pentru raschetat si debitat servicii profesioniste de montaj parchet.

Parchet Etalon este este membru fondator al Asociatiei Profesionistilor din Industia Pardoselilor din Lemn, iar in prezent suntem una dintre cele mai cunoscute firme de montaj parchet si de vanzari produse din gama Bona de pe piata.

Ce va oferim

Parchetul pe care il oferim clientilor nostri este un produs profesional, de calitate, conform normelor C.I.E. De asemenea, produsele Bona pe care le vindem - adezivi, rasini, sape, lacuri, grunduri, chituri - sunt produse la inalte standarde de calitate.

Dispunem de utilaje si tehnici moderne pentru determinarea cu exactitate a planeitatii si a umiditatii sapei. Raschetatul se realizeaza cu masini profesionale de ultima generatie (Bona X, numarul 1 in lume).

De fiecare data, dorim sa oferim clientilor nostri cat mai multe beneficii. Astfel, oferim reduceri in functie de volume, consiliere gratuita, transport gratuit si garantia lucrarii.

Atu-urile noastre

Pozitia noastra pe piata este data de seriozitatea cu care tratam clientii, de profesionalismul de care dam dovada in executia proiectelor, de echipele instruite si specializate pe care ne bazam, si de calitatea produselor pe care le comercializam.

Echipa noastra

Ne mandrim cu echipa noastra format din aproximativ 20 de profesionisti instruiti si calificati in activitati precum montarea, finisarea si intretinerea parchetului. Echipa noastra executa cu succes lucrari cu grad ridicat de dificultate.

Parchet Etalon - Servicii Oferite
Partenerii Nostri: