Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produselor achizitionate dupa cum urmeaza:

    - suma poate fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de dvs in 3-5 zile lucratoare de la primirea produselor.

    - In cazul platii prin metoda "Card Online", daca se doreste returnarea pe acelasi card utilizat la tranzactionare, aceasta se va procesa in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

    


Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Monumentului nr.6 , Bucuresti, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


Produsele deteriorate nu pot fi returnate.

Oricare alte produse in afara de parchet si plinta (ex: produsele din categoria detergenti, lacuri, uleirui, adezivi, rasini, amorse, chituri, grunduri, etc) nu pot fi returnate daca au fost desfacute / desigilate.

Urmariti-ne pe Facebook

Setari cookie-uri