Menu
Your Cart

Vermeister

Adeziv Bicomponent Repox Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Cea mai recentă generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.) și ideale pentru așezarea pardoselilor din lemn prefabricate..
165,00RON
Adeziv Bicomponent Zero Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Noua generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.)Este ideal și pentru așezarea podelelor și scândurilor din lemn prefinis..
190,00RON
Chit Acrilic Zero Filler Vermeister 5L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
ZERO FILLER este un chit pe bază de apă pentru pregătirea umpluturilor pentru etanșarea podelelor din lemn.Clasificarea EC1 certifică nivelul foarte scăzut al emisiilor de compuși organici volatili atât la aplicarea produsului, cât și la utilizarea pardoselii.Când este amestecat cu rumeguș de lemn o..
170,00RON
Chit Solvent Legastucco Vermeister 10L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
LEGASTUCCO este un chit monocomponent pe bază de solvent, gata de amestecat cu praful de șlefuire de pe podea.Caracteristicile sale distinctive sunt mirosul scăzut, timpul de lucru îndelungat și o acoperire excelentă.Potrivit atât pentru netezirea fisurilor mici, cât și pentru umplerea golurilor și ..
380,00RON
Rasina Poliuretanica fara Solvent Primer SF Vermeister 12L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Primer poliuretanic cu o singura componenta, care este lipsit de apa si de solvent pentru tratarea pardoselilor inainte de asezarea podelelor din lemn.Viscozitatea la nivel scazut si penetrarea excelenta il fac ideal pentru intarirea si hidroizolarea betonului si a pardoselilor anhidrite intr-un sin..
690,00RON
Ulei Deck W.Oil Vermeister 3L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Ulei transparent VERMEISTERModel: DECK.OIL STRONGUlei protector de înaltă performanță pentru uz exterior.Un ulei cu adevărat de calitate, potrivit pentru speciile de lemn tareDESCRIEREPuternic ulei vegetal pe bază de ulei de protecție constând dintr-un amestec echilibrat de diferite uleiuri.Mai ales..
210,00RON
Ulei Deck.Oil.GS Vermeister 3L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Ulei de protecție vegetal transparent, oferind o performanță foarte ridicată, DECK.OIL GS este rezultatul unei selecții foarte atente a diferitelor uleiuri naturale și ceară, care au fost perfect echilibrate și studiate pentru aplicare în aer liber. DECK.OIL GS, protejează lemnul de agenții atmosfer..
260,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)