Menu
Your Cart

Ulei Lios Hard Wax Bioil Chimiver

Ulei Lios Hard Wax Bioil Chimiver
Nou
Ulei Lios Hard Wax Bioil Chimiver
140,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Ulei Lios Hard Wax Bioil Chimiver
  • Weight: 1.00kg

Opţiuni disponibile

Descriere

Amestec de ceară naturală

Specific pentru pardoseli din lemn

 

LIOS HARD WAX BIOIL este un produs ce conține uleiuri vegetale si sintetice si ceară de albine, care conferă lemnului un aspect natural si uniform, oferind o excelentă rezistență la apa, duritate si finețe la atingere. LIOS HARD WAX BIOIL, datorită acoperirii sale mari și puterii sale excelente de penetrare, este recomandat pentru toate produsele din lemn.

Cum se utilizează:

Aplicare cu role: Slefuiți și umpleți podelele din lemn șlefuit cu hârtie abrazivă granulație 100/120, apoi utilizați pâslă high pro pentru a obține o suprafață capabilă să absoarbă uleiul în mod uniform. Agitați produsul înainte de utilizare și aplicați un strat ușor de LIOS Hard Wax Bioil folosind fie o rolă de 4 mm, fie o perie urmând granulația lemnului. După 16/24 de ore (în funcție de temperatură și umiditate), efectuați o șlefuire ușoară cu scotch brite sau un tampon violet, apoi aplicați un al doilea strat de produs în același mod. Aplicare cu aparat monodisc: Agitați produsul înainte de utilizare și întindeți uniform LIOS Hard Wax Bioil cu aparat monodisc echipat cu un tampon alb, aplicând produsul astfel încât să favorizeze pătrunderea acestuia. Utilizați o cârpă sau un burete pentru aplicații în colțuri mici. După 16/24 de ore (în funcție de temperatură și umiditate), efectuați o șlefuire ușoară cu scotch brite sau tampon violet apoi aplicați un al doilea strat de produs în același mod.

Întreținere: Curățarea obișnuită trebuie efectuată cu Lios Soft Balm; produsul este întreținut și restaurat prin aplicarea unui nou strat de Lios Soft Balm.

Avertismente: Lavetele, bureții și tampoanele folosite pentru aplicare (chiar și praful de șlefuit) trebuie să fie înmuiate imediat după utilizare pentru a evita riscul de autoaprindere. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă aveți nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha