Parchet Masiv – Ter Hurne
08/03/2016
Parchet Laminat – Ter Hurne
08/03/2016

Parchet Stratificat – Ter Hurne

Colectia “Pure Collection”


“Pure Collection” este reprezentata de oameni generosi care merg cu ochii deschisi prin lume si actioneaza in perspectiva. Spatiile dumneavoastra locative sunt amenajate in mod natural, aerisit si amplu. Pardoseli de lemn din esenta precum stejarul inalbit sau frasinul indica acest stil de viata necomplicat.

Mai mult…Colectia “Bright Collection”


“Bright Collection” este una din cele mai apreciate colectii de parchet triplu stratificat de la Ter Hurne. Divesele esente de parchet se disting printr-o stralucire caracteristica combinata cu o diversitate de culori calde care dar stralucire casei. Inceperea intuitiva a unei sarcini si atingerea creativa a scopurilor. Bogatia de idei si puterea de indeplinire definesc acest caracter versatil. O zi calda cu soare cu prietenii o excursie de vara – aceasta stare predominanta plina de viata traieste in culori prietenoase, naturale ale COLECTIEI BRIGHT.

Mai mult…Colectia “Straight Collection”


In aceasta colectie se manifesta sentimentul exigent de liniste si suveranitatea. In atmosfera sortimentelor de lemn nobile, inchise la culoare si pline de contrast traiesc persoanele increzatoare cu viziuni. Suprafetele innobilate indica pentru acest caracter felul dominant tipic si forta de exprimare. “Straight Collection” face parte din gama de parchet stratificat de la Ter Hurne.

Mai mult…Colectia “Sensual Collection”


Colectia SENSUAL COLLECTION este caracterizata prin romantism si senzualitate. Amenajari armonice si accente pline de sentiment caracterizeaza lumea acestui caracter sensibil, emotional, in paletele de culori precum rosu scortisoara sau maro catifea acesta isi oglindeste dorintele si visele.

Mai mult…