Parchet Ter Hurne
07/05/2014
Parchet Stratificat – Ter Hurne
08/03/2016

Parchet Masiv – Ter Hurne

Colectia Elemental Selection


Tonuri naturale de bej si maro incurajeaza vitalitatea, apropierea de natura, agilitatea si bucuria de a comunica. Caracteristici ale personalitatii care cauta armonia, a caror pofta de viata nu poate fi infranata. Bucuria acestora de a trai este molipsitoare. Acestia sunt in tot ceea ce fac naturali si sinceri.

Mai mult…Colectia Clear Selection


Clear Selection este una dintre cele mai apreciate colectii de parchet masiv de la Ter Hurne. In aceasta colectie se poate observa asociarea sortimentelor de lemn gri-alb-albastru cu regiunile de coasta ale tarilor nordice. Peisajul oglindeste deja o mare libertate interioara. Puterea elementelor indeamna catre ritmul natural al vietii si de asemenea catre angajamentul pentru zabava.

Mai mult…Colectia Expressive Selection


Impresionant in orice caz, exigent, greu de multumit, energic si niciodata inactiv – intotdeauna in cautarea variantelor optime, a noutatilor.Aceste personalitati ne antreneaza, ne surprind cu usurinta, nu lasa loc de dubii in privinta alegerii corecte a drumului.

Mai mult…Colectia Poetic Selection


Aceasta persoana are acces la spirit.
Sensibil si visator, creativitatea acestuia nu cunoaste granite. El este un boem – probabil numai in viata sa privata – deoarece el este o persoana emotionala si dornica de a experimenta. El isi dezvolta personalitatea intr-un mediu din care izvoraste senzualitatea.

Mai mult…