Parchet Stratificat – Ter Hurne
08/03/2016
Parchet Colectia Avatara – Ter Hurne
08/03/2016

Parchet Laminat – Ter Hurne

Colectia “Breeze Line”


Peisajul Scandinaviei se odihneste in acesta si mijloceste in acelasi timp o bucurie de a trai care isi croieste drumul prin noptile lungi de iarna: incaperile inundate de lumina, tonuri pastelate stralucitoare, dulci, albastrul ca cerul si albul, formele moi – toate imprima acest sentiment de viata.

Mai mult…Colectia “Vitality Line”


Starea “Naturalete joviala” este in cel mai adevarat sens creata de comuniunea cu natura si primordiala. Stilul de orientare modesta, practica, de tip “Casa la tara”, culorile naturale moi, dar si accentele realizate cu culori vesele, saturate – rosucarmin sau verde proaspat – caracterizeaza aceasta lume. Indiferent daca este neimpodobita sau combinata in mod romantic – acest peisaj iradiaza intotdeauna caldura, armonie si veselie.

Mai mult…Colectia “Courage Line”


Lumea ca o “Suveranitate marcanta” este impregnata de elemente contrastante. Aceasta traieste din culori puternice, este in principal neagra, bej si maro. Nobil, clasic, si pretentios, acest stil emana o adiere de dominare si mod de viata. Aici locuiesc persoane senzuale care stiu ceea ce vor si care isi astern propriile accente – putere, perseverenta, si dinamism. In mod firesc si consecvent, culorile si decorurile gamei “Courage Line” accentueaza acest stil pregnant.

Mai mult…Colectia “Charm Line”


Starea “Eleganta senzuala” este prevazuta emotional si optimist cu o portie buna de romantism. Aici domina culorile rosiatice – puternice sau in tonuri pastelate. Acest stil este extrem de pretentios, fiecare detaliu fiind chibzuit si pus in scena. In acelasi timp si clasica si jucausa, aceasta lume reliefeaza decoruri florare, treceri continue, forme moi, si arome. Cel ce locuieste aici este o persoana sentimentala, iubeste ambianta, doreste sa se manifeste, sa se rasfete si sa-si petreaca timpul decent.

Mai mult…Colectia “Vanity Line”


Starea de “Spirit care dainuie in timp” reflecta constiinta de sine si perfectionismul. Ambientul creeaza o opera de arta holistica: obiectiv, clasic, structurat si constient de sine, acest stil face o declaratie clara. Deoarece in spatele simplitatii stralucesc limpede individualitatea si exigenta, valenta si originalitatea urbana. Culorile si decorurile moderniste si extravagante ale VANITY LINE confera acestei lumi cu stil definit “contactul cu realitatea”.

Mai mult…Colectia “Time Line”


Lumea “Nostalgiei inspirate” pune in scena un stil de viata original si stilistic nedefinit. Segmente de amintiri sau obiecte de colectie, un vis indelung sau un hobby confuz – toate au o insemnatate personala si reprezinta o anumita parte dintr-o biografie. Aceasta stare este absolut individuala, cu o tendinta constienta catre nostalgie si o adiere de originalitate sarmanta la cel mai inalt nivel.

Mai mult…