Parchet Laminat – Ter Hurne
08/03/2016
Colectia Clear Selection
08/03/2016

Parchet Colectia Avatara – Ter Hurne

Colectia “Solid Edition”


Talentul nu este numai înnăscut, ci este, de asemenea, rezultatul a numeroase decizii constiente, care permit oamenilor talentati sa aleaga elementele de bază prudent – într-o manieră sistematică si directă. Colectia de parchet “Solid Edition” este pentru pardoseli formale care relevă creativitatea si inventivitatea.

Mai mult…

 

Colectia “Active edition”


Datorăm cunostintele noastre despre lume curiozitatii si mintii întrebătoare ale acelor oameni care se străduiesc necontenit să se extindă limitele posibile. Culorile calde, naturale ale Active Edition sunt mijloacele de exprimare a acelor oameni care apreciază si trăiască “joie de vivre” în mod activ, spontan si dinamic, în casa lor.

Mai mult…

 

Colectia “Shiny Edition”


“Cosmopolitul carismatic” iubeste eleganta plina de farmec, dar nu urmareste uni scop in sine. Eleganta este mult mai mult decat aspectul frumos. Este o expresie a controlului asupra propriei vieti, talentele proprii si abilitatile pentru a atinge pur si simplu orice inima. “Cuceritorul ingenios” este o persoana dinamica care stie ce viata este despre toate.

Mai mult…