Menu
Your Cart

Chit & Mastic

Bona Gap Master
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Gap Master  este un mastic acrilic destinat umplerii golului dintre parchet si plinta, tocuri de usa sau zona de imbinare cu alta pardoseala. Se poate utiliza si pentru reparatii minore sau umplerea golurilor si a crapaturilor din parchet. Culori: ALB, ARTAR,BRAD, CIRES, FAG..
48,00RON
Bona Mix & Fill Bona Mix & Fill
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Mix&Fill este un chit pe baza de apa conceput a fi amestecat cu rumegusul rezultat in procesul de slefuire pastrand aceeasi culoare cu a podelei. Bona Mix&Fill se foloseste pentru a astupa rosturile dintre lamele de parchet de pana la 2mm latime cat si pentru alte mici tipuri de..
72,00RON
Bona Mix&Fill Plus
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Mix&Fill Plus este noul chit pe baza de apa ce are aceleasi proprietati de acoperire a rosturilor precum produsele similare pe baza de solventi. Capacitatea sa ridicata de acoperire, timpul de uscare redus si slefuirea usoara il recomanda ca un nou produs de incred..
405,00RON
Brand: Chimiver
ECOFILL TECH este un chit acrilic, cu o singură componentă, fără solvent, care, amestecat cu praful produs prin șlefuire, este folosit pentru netezirea podelei din lemn.ECOFILL TECH, datorită vâscozității sale ridicate, are o putere excelentă de umplere, care permite șlefuirea rapidă a podelei fără ..
190,00RON
Chit Acrilic Zero Filler Vermeister 5L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
ZERO FILLER este un chit pe bază de apă pentru pregătirea umpluturilor pentru etanșarea podelelor din lemn.Clasificarea EC1 certifică nivelul foarte scăzut al emisiilor de compuși organici volatili atât la aplicarea produsului, cât și la utilizarea pardoselii.Când este amestecat cu rumeguș de lemn o..
170,00RON
Chit Solvent Legastucco Vermeister 10L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
LEGASTUCCO este un chit monocomponent pe bază de solvent, gata de amestecat cu praful de șlefuire de pe podea.Caracteristicile sale distinctive sunt mirosul scăzut, timpul de lucru îndelungat și o acoperire excelentă.Potrivit atât pentru netezirea fisurilor mici, cât și pentru umplerea golurilor și ..
380,00RON
Chit Solvent Polifilm TP10 Legastucco Chimiver
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
POLIFILM TP 10 este un chit monocomponent pe bază de solvent.Gata de amestecat cu praful de șlefuire de pe podea.Potrivit pentru umplerea podelelor din lemn sau rosturilor dintre scândurile de podea, oferind podelei din lemn o finisare lină.Caracteristici:Temperatura de aplicare: + 10 ° C ÷ + 25 ° C..
230,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)