Menu
Your Cart

Detergent Parchet Uleiat

Bona Detergent Parchet Uleiat - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. ..
35,00RON
Bona Detergent Parchet Uleiat - 2.5L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. ..
76,00RON
Bona Detergent Parchet Uleiat - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. Acest cartuș se folosește împreună cu Spray Mop...
38,00RON
Bona Spray Mop Parchet Uleiat
Cel mai vândut
Brand: Bona
Pentru parchet uleiat există acum și Bona Spray Mop gata echipat cu cartuș și detergent special pentru parchetul tratat cu ulei.Bona Spray Mop se asamblează rapid și cu ușurință se atașează cartușul reîncărcabil cu detergent pentru parchet. Uitați de gălețile pline cu apă și detergenții concentrați ..
200,00RON
Brand: Chimiver
Balsamul soft LIOS este un produs de curățare potrivit pentru curățarea obișnuită și hrănirea podelelor din lemn uleiat.Datorită formulării sale pe bază de uleiuri de întreținere, curăță și hrănește în același timp.Folosit în mod regulat, balsamul soft LIOS ajută la păstrarea unui aspect natural și ..
59,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea parchetului uleiatPachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotativă pentru a ajunge ușor în fiecare colț..
170,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)