Menu
Your Cart

Polish Refresher

Bona Polish Lucios Parchet Lăcuit- 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Polish Lucios pentru Parchet este o soluție de întreținere pe bază de apă, gata pregatită de utilizare pentru parchet lăcuit. Redă strălucirea parchetului și conferă protecție continuă împotriva uzurii. IMPORTANT!Întotdeauna efectuați un test de aderență și verificați rezultatul obținut ..
80,00RON
Bona Polish Mat Parchet Lacuit -1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Polish Mat pentru Parchet este o soluție de întreținere pe bază de apă, gata pregatită de utilizare pentru parchet lăcuit. Redă strălucirea parchetului și conferă protecție continuă împotriva uzurii. . IMPORTANT!Întotdeauna efectuați un test de aderență și verificați rezultatul o..
99,00RON
Bona Polish Remover - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Polish Remover indeparteaza straturile acumulate de polish sau alte solutii de intretinere. Se preteaza pe suprafete rezistente la apa precum parchet lacuit, placi ceramice, PVC si linoleum. Important!Nu lasati sa patrunda in rosturile pardoselei. Poate cauza patare permanenta. ! ..
60,00RON
Bona Refresher (Tratament) Parchet Lacuit 1L
Cel mai vândut
Bona Tratament pentru Parchet (Refresher) este o soluție de protecție pe bază de apă și gata preparată pentru utilizare pe parchet lăcuit. Revitalizează parchetul zgâriat sau mătuit și conferă protecție continuă împotriva uzurii. Bona Tratament pentru Parchet restaurează frumusețea pardoselilor..
82,00RON
Bona Refresher Parchet Uleiat 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Revigorant pentru parchet uleiat redă lustrul podelei mohorâte și conferă o protecție suplimentară față de praf și murdărie. Soluție gata preparată pentru utilizare. Pulverizează și apoi netezește. Datorită conținutului de poliuretan, Bona Revigorant Parchet Uleiat conferă o protec..
90,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)