Menu
Your Cart

Chimiver

Adeziv bicomponent Sigol Chimiver 10kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
SIGOL este un adeziv epoxidic poliuretanic inodor fără solvenți și apă cu două componentePotrivite pentru toate tipurile de lemn de orice dimensiune, inclusiv podele solide și proiectate.De asemenea, potrivit pentru lipirea pe pardoseli încălzite.CaracteristiciRaportul amestecului: 9/1Temperatura de..
145,00RON
Brand: Chimiver
ADESIVER RPM este un adeziv monocomponent autoexpandabil pentru reparații rapide. Este un polimer cu tenacitate ridicată, dur, cu putere mare de aderență. Destinații: Fixarea bucăților de lemn care nu sunt perfect lipite de podea.Modalitate de utilizare:Faceți o gaură mică lângă capetele blocului c..
50,00RON
Brand: Chimiver
ADESIVER ELASTIC este un adeziv monocomponent bazat pe prepolimer cu o componentă cu terminație silanică (tehnologia MS).Recomandat pentru lipirea podelei din lemn prefabricate pe marmură, gresie, faianță ceramică, etc.De asemenea, potrivit pentru lipirea podelei din lemn pe sistemul de încălzire și..
335,00RON
Brand: Chimiver
VELUREX Cleaner Star este un produs de curățare intensiv multiplu, recomandat pentru întreținerea suprafetelor laminate.De asemenea, acționează eficient pe PVC, linoleum, melamină, marmură, etc. îndepărtând murdăria, marcajul cu toc negru, diverse pete; nu lasă holograme și parfumează mediul.VELUREX..
39,00RON
Chimiver Detergent Concentrat Parchet Lăcuit Velurex Cleaner Star 1L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
VELUREX Cleaner Star este un produs de curățare intensiv multiplu, recomandat pentru întreținerea podelelor din lemn lăcuit.De asemenea, acționează eficient pe PVC, linoleum, melamină, marmură, etc. îndepărtând murdăria, marcajul cu toc negru, diverse pete; nu lasă holograme și parfumează mediul.VEL..
39,00RON
Brand: Chimiver
Balsamul soft LIOS este un produs de curățare potrivit pentru curățarea obișnuită și hrănirea podelelor din lemn uleiat.Datorită formulării sale pe bază de uleiuri de întreținere, curăță și hrănește în același timp.Folosit în mod regulat, balsamul soft LIOS ajută la păstrarea unui aspect natural și ..
59,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea suprafetelor laminate (parchet laminat), ceramice si din piatra.Pachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotat..
170,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea parchetului lacuitPachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotativă pentru a ajunge ușor în fiecare colț..
170,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea parchetului uleiatPachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotativă pentru a ajunge ușor în fiecare colț..
170,00RON
Brand: Chimiver
ECOFILL TECH este un chit acrilic, cu o singură componentă, fără solvent, care, amestecat cu praful produs prin șlefuire, este folosit pentru netezirea podelei din lemn.ECOFILL TECH, datorită vâscozității sale ridicate, are o putere excelentă de umplere, care permite șlefuirea rapidă a podelei fără ..
190,00RON
Chit Solvent Polifilm TP10 Legastucco Chimiver
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
POLIFILM TP 10 este un chit monocomponent pe bază de solvent.Gata de amestecat cu praful de șlefuire de pe podea.Potrivit pentru umplerea podelelor din lemn sau rosturilor dintre scândurile de podea, oferind podelei din lemn o finisare lină.Caracteristici:Temperatura de aplicare: + 10 ° C ÷ + 25 ° C..
185,00RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)