Menu
Your Cart

Bona Premium Spray Mop Parchet Lăcuit

Bona Premium Spray Mop Parchet Lăcuit
Cel mai vândut
Bona Premium Spray Mop Parchet Lăcuit
210,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Bona Spray Mop Parchet Lăcuit
  • Weight: 2.50kg

Descriere


Set Bona Spray Mop


Curățați și protejați pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop și veți fi într-o companie agreabilă… Folosit în întreaga lume atât în spații rezidențiale dar și publice, Bona Spray Mop a câștigat încrederea echipelor de mentenanță din prestigioase locații precum muzee, palate, aeroporturi.


Curățăm pardoselile cu ușurința


Incredibil de versatil, Bona Spray Mop asigură o excelentă îngrijire pentru pachet. Fiind creat cu un design ergonomic și o talpă rotativă 360°de dimensiune generoasă, trebuie doar să apăsați trăgaciul pentru pulverizarea fină a soluției speciale Bona, apoi frecați suprafața cu mopul pentru ștergerea prafului și a murdăriei și astfel redați lustrul podelei care se va păstra foarte bine. Nu mai aveți nevoie de găleți și de soluții de mixat, nici podele băltite – obțineți rezultate strălucitoare și extraordinare.Atentie, nu este compatibil cu vechiul cartus!


Podele strălucitoare, îngrijite


Soluția de curățare cu pH neutru este blândă cu toate suprafețele din lemn, prelungește durabilitatea podelei și îndepărtează praful, reziduurile acumulate, grăsimi și alergeni fără să lase urme reziduale. Este o soluție prietenoasă mediului fiind certificat Greenguard GOLD care atestă buna calitate a aerului în urma folosirii produsului. Trebuie doar să pulverizați, apoi ștergeți cu mopul și astfel protejați podeaua, nu se mai acumulează murdărie iar podeaua strălucește mereu.


Cartuș reîncărcabil


Ne plac produsele care au valoare pentru bani, iar Bona se încadrează bine aici. Fiecare set Bona Spray Mop are un cartuș de 850ml cu soluție și care este reîncărcabil. Puteți cumpăra rezerva de 4L și astfel reumpleți de aproape 5 ori cartușul.


Laveta de curățare din microfibre


Calitățile de curățare ale microfibrei sunt de notorietate. Laveta Bona este fabricată din microfibre de cea mai înaltă calitate care conferă e excelentă capacitate lavetei de a absorbi foarte eficient lichidele, particule precum praf, murdărie și bacterii cu multă ușurință. Laveta se clătește cu apă după fiecare utilizare iar atunci când devine îmbâcsită se poate spăla de până la 500 de ori la mașina de spălat rufe.


Parteneri perfecți


Desigur, dacă aveți și plăci ceramice sau piatră pe lângă parchet, există și soluție de curățare dedicată pentru laminat, ceramică și piatră. Dacă nu aveți spațiu de depozitare pentru 2 mopuri, veți fi încântați să aflați că cele două tipuri de cartușe se pot interschimba pe același mop.


Detalii Suplimentare
ContinutSpray Mop set pentru parchet Talpă rotativă 360° de dimensiune mare 850ml Detergent în cartușul reîncărcabil Lavetă de Curățare din Microfibre - se spală la mașină de aprox. 500 de ori.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha