Menu
Your Cart

Detergent Parchet Lacuit

Bona Cleaner Detergent Concentrat Parchet Lăcuit - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Detergent concentrat pentru curatarea simpla si sigura a lemnului finisat si pardoselile din pluta. Spumare redusa si la fel de potrivit pentru curatarea cu masina cat si pentru cea manuala. Nu lasa urme mate sau alunecoase.Formula profesionala special conceputa pentru parchetul din lemn finisat cu ..
69,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet este o soluție special creată pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este comod de pulverizat, gata preparat pentru utilizare și cu  pH neutru.  Formula specială "fara-urme" nu lasă acumulări de reziduuri lipicioase în timp ce curață e..
42,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit - 4L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet este o soluție special creată pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este un detergent gata preparat pentru o utilizare ușoară și are pH neutru. Formula specială "fără urme" nu lasă reziduuri lipicioase în timp ce curață eficient cele mai d..
115,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit cartus - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet utilizabil cu Bona Spray Mop, este special creat pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este un detergent pulverizabil,gata de utilizare, cu pH neutru care se pretează și pentru pardoseli laminate, ceruite sau uleiate...
44,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit cartus pentru Premium Spraymop - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet utilizabil cu Bona Spray Mop, este special creat pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este un detergent pulverizabil,gata de utilizare, cu pH neutru care se pretează și pentru pardoseli laminate, ceruite sau uleiate.Atentie, compatibil numai ..
44,00RON
Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner 1L SprayIdeal pentru curăţarea pe o anumită zona, ştergi cu uşurinţă cele mai dificile pete de murdărie cu puternicul Bona Detergent Deep Cleaner 1L Spray. Curăţarea este plăcută precum briza mării, fie că o facem cu un mop sau doar cu laveta.Formula OxigenatăNe p..
63,00RON
Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner - 2,5L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner , rezervă 2,5LCompatibil cu toate Spray Mopurile Bona, această rezervă de Detergent Deep Cleaner este o modalitate economică să reumpleţi cartuşul de Bona Detergent Deep Cleaner 850ml de vreo 3 ori. Luaţi la ţintă murdăria şi redaţi strălucirea podelelor.Formula O..
132,00RON
Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner cartus - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner cartuş 850mlPăstraţi-vă impecabil pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop şi cartuşul reîncărcabil cu detergent Bona Deep Clean, cel mai puternic produs de curăţenie din gama noastră. Conceput să se potrivească cu mopul Bona, vă simplifică munca de eliminare a pete..
68,00RON
Bona Premium Spray Mop Parchet Lăcuit
Cel mai vândut
Brand: Bona
Set Bona Spray MopCurățați și protejați pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop și veți fi într-o companie agreabilă… Folosit în întreaga lume atât în spații rezidențiale dar și publice, Bona Spray Mop a câștigat încrederea echipelor de mentenanță din prestigioase locații precum muzee, palate..
210,00RON
Chimiver Detergent Concentrat Parchet Lăcuit Velurex Cleaner Star 1L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
VELUREX Cleaner Star este un produs de curățare intensiv multiplu, recomandat pentru întreținerea podelelor din lemn lăcuit.De asemenea, acționează eficient pe PVC, linoleum, melamină, marmură, etc. îndepărtând murdăria, marcajul cu toc negru, diverse pete; nu lasă holograme și parfumează mediul.VEL..
39,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea parchetului lacuitPachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotativă pentru a ajunge ușor în fiecare colț..
170,00RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)