Menu
Your Cart

Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner cartus - 850ml

Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner cartus - 850ml
Cel mai vândut
Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner cartus - 850ml
68,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Bona Detergent Deep Cleaner - 850ml
  • Weight: 0.85kg

DescriereBona Detergent Deep Cleaner cartuş 850ml

Păstraţi-vă impecabil pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop şi cartuşul reîncărcabil cu detergent Bona Deep Clean, cel mai puternic produs de curăţenie din gama noastră. Conceput să se potrivească cu mopul Bona, vă simplifică munca de eliminare a petelor dificile sau a murdăriei acumulate.

Formula Oxigenată

Ne plac produsele care ne dau o mână de ajutor şi scutim timp şi efort, iar cartuşul cu Bona Deep Cleaner exact asta face. Este o formulă deosebită cu aport de oxigen pentru a face o curăţare profundă reală, astfel încât se şterg cele mai încăpăţânate acumulări de murdărie, praf şi grăsimi... cu inegalabilă uşurinţă. Aşadar, nu te mai chinui să freci podelele şi vei avea o grămadă de timp să te plimbi să îţi admiri strălucirea podelei.

Pentru toate podelele din lemn sigilate

Formula creată pentru pardoseli din lemn sigilate, puteţi folosi această soluţie peste lac, hardwax oil şi este la fel de eficientă şi pe suprafeţe laminate, gresie, vinili şi linoleum.

Podele curate şi strălucitoare
Prelungeşte durabilitatea pardoselilor dvs. şi îndepărtează praful, grăsimile, alergenii fără să lase urme reziduale. Formula de curăţare cu pH neutru este delicată cu suprafaţa podelei – protectoare cu mediul ambiant – şi este certificată Greenguard Gold pentru caliatea aerului după utilizare. Pulverizează, apoi şterge şi vei avea podele strălucitoare. Cartuş reîncărcabilAcest cartuş este perfect pentru Bona Spray Mop şi se poate reumple după ce s-a golit. Rezerva de 2,5L este suficientă pentru a reumple de 3 ori cartuşul.
Detalii Suplimentare
Continut<5% non-ionic surfactants, agenti de albire pe bază de oxigen
Avantaje• Formula oxigenată curăţă murdăria persistentă • Sigur pentru pardoseli din lemn • Curăţare rapidă şi simpla

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha