Menu
Your Cart

Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner - 1L

Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner - 1L
Cel mai vândut
Bona Detergent Parchet OxyPower Deep Cleaner - 1L
63,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Bona Detergent Deep Cleaner - 1L
  • Weight: 1.00kg

DescriereBona Detergent Deep Cleaner 1L Spray

Ideal pentru curăţarea pe o anumită zona, ştergi cu uşurinţă cele mai dificile pete de murdărie cu puternicul Bona Detergent Deep Cleaner 1L Spray. Curăţarea este plăcută precum briza mării, fie că o facem cu un mop sau doar cu laveta.

Formula Oxigenată

Ne plac produsele care ne dau o mână de ajutor şi scutim timp şi efort, iar cartuşul cu Bona Deep Cleaner exact asta face. Este o formulă deosebită cu aport de oxigen pentru a face o curăţare profundă reală, astfel încât se şterg cele mai încăpăţânate acumulări de murdărie, praf şi grăsimi... cu inegalabilă uşurinţă. Aşadar, nu te mai chinui să freci podelele şi vei avea o grămadă de timp pentru tine şi să admiri strălucirea podelei.

Pentru toate podelele din lemn sigilate

Formula creată pentru pardoseli din lemn sigilate, puteţi folosi această soluţie peste lac, hardwax oil şi este la fel de eficientă şi pe suprafeţe laminate, gresie, vinili şi linoleum.

Podele curate şi strălucitoare

Prelungeşte durabilitatea pardoselilor dvs. şi îndepărtează praful, grăsimile, alergenii fără să lase urme reziduale. Formula de curăţare cu pH neutru este delicată cu suprafaţa podelei – protectoare cu mediul ambiant – şi este certificată Greenguard Gold pentru caliatea aerului după utilizare. Pulverizează, apoi şterge şi vei avea podele strălucitoare.

Detalii Suplimentare
Continut<5% non-ionic surfactants, agenti de albire pe bază de oxigen
Avantaje• Formula oxigenată curăţă murdăria persistentă • Sigur pentru pardoseli din lemn • Curăţare rapidă şi simpla

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha