Menu
Your Cart

Solutii parchet

Bona Cleaner Detergent Concentrat Parchet Lăcuit - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Detergent concentrat pentru curatarea simpla si sigura a lemnului finisat si pardoselile din pluta. Spumare redusa si la fel de potrivit pentru curatarea cu masina cat si pentru cea manuala. Nu lasa urme mate sau alunecoase.Formula profesionala special conceputa pentru parchetul din lemn finisat cu ..
60,00RON
Bona Detergent Deep Cleaner - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner 1L SprayIdeal pentru curăţarea pe o anumită zona, ştergi cu uşurinţă cele mai dificile pete de murdărie cu puternicul Bona Detergent Deep Cleaner 1L Spray. Curăţarea este plăcută precum briza mării, fie că o facem cu un mop sau doar cu laveta.Formula OxigenatăNe p..
63,00RON
Bona Detergent Deep Cleaner - 2,5L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner , rezervă 2,5LCompatibil cu toate Spray Mopurile Bona, această rezervă de Detergent Deep Cleaner este o modalitate economică să reumpleţi cartuşul de Bona Detergent Deep Cleaner 850ml de vreo 3 ori. Luaţi la ţintă murdăria şi redaţi strălucirea podelelor.Formula O..
132,00RON
Bona Detergent Deep Cleaner - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent Deep Cleaner cartuş 850mlPăstraţi-vă impecabil pardoselile din lemn cu Bona Spray Mop şi cartuşul reîncărcabil cu detergent Bona Deep Clean, cel mai puternic produs de curăţenie din gama noastră. Conceput să se potrivească cu mopul Bona, vă simplifică munca de eliminare a pete..
68,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet este o soluție special creată pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este comod de pulverizat, gata preparat pentru utilizare și cu  pH neutru.  Formula specială "fara-urme" nu lasă acumulări de reziduuri lipicioase în timp ce curață e..
36,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit - 4L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet este o soluție special creată pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este un detergent gata preparat pentru o utilizare ușoară și are pH neutru. Formula specială "fără urme" nu lasă reziduuri lipicioase în timp ce curață eficient cele mai d..
100,00RON
Bona Detergent Parchet Lăcuit - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet utilizabil cu Bona Spray Mop, este special creat pentru curățarea eficientă a parchetului lăcuit sau ceruit. Este un detergent pulverizabil,gata de utilizare, cu pH neutru care se pretează și pentru pardoseli laminate, ceruite sau uleiate...
39,00RON
Bona Detergent Parchet Uleiat - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. ..
35,00RON
Bona Detergent Parchet Uleiat - 2.5L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. ..
76,00RON
Bona Detergent Parchet Uleiat - 850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Parchet Uleiat este o soluție eficientă, sigură și ușor de utilizat pentru curățarea parchetului uleiat. Curăță și îmbogățește fibra lemnului conferind protecție. Acest cartuș se folosește împreună cu Spray Mop...
38,00RON
Brand: Bona
Bona Free & Simple este un detergent special creat pentru persoane sensibile la alergii sau afectate de astm.Este ușor de utilizat și nu rămân urme reziduale.Este sigur pentru parchetul dumneavoastră lăcuit sau tratat cu hardwax oil.Acest detergent este gata preparat pentru utilizare...
87,05RON
Brand: Bona
Bona Free & Simple este un detergent special creat pentru persoane sensibile la alergii sau afectate de astm. Este ușor de utilizat și nu rămân urme reziduale. Este sigur pentru parchetul dumneavoastră lăcuit sau tratat cu hardwax oil. Acest detergent este gata preparat pentru utilizar..
33,46RON
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)