Menu
Your Cart

Ulei

Bona Craft Oil 2K Bona Craft Oil 2K
Cel mai vândut
Brand: Bona
Performanta, flexibilitate si design – obtineti aspectul calduros si senzatia tactila a unui parchet uleiat, plus protectia lacului.Formula deosebita a uleiului Bona Craft Oil 2K,obtinuta din uleiuri din plante, beneficiaza de o uscare accelerata si rezistenta sporita impotriva uzurii. Este ..
330,00RON
Bona Decking Oil
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Decking Oil  este un amestec concentrat de uleiuri vegetale, modificate pentru o superioara impregnare si durabilitate protectoare pentru terasele exterioare din lemn deck sau alte lucrari exterioare din lemn. Evidentiaza fibra lemnului, protejeaza impotriva umezelii si reduce risc..
340,00RON
Bona HardWax Oil
Cel mai vândut
Brand: Bona
Ulei natural, modificat pentru obtinerea unei protectii superioare parchetului. Confera o calda colorare a lemnului in timp ce asigura o suprafata rezistenta la patare si uzura. Intretinerea este usoara iar defectiunile se pot repara pe loc.Are o formula unica, FARA substante controversate p..
205,00RON
Ulei deck Lios Sundeck Chimiver 5l Ulei deck Lios Sundeck Chimiver 5l
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
LIOS Sundeck Wood Oil este un impregnator pentru lemn exterior recomandat in special pentru tratarea pardoselilor din lemn in aer liber (marginile piscinei, verande, pasarele), ramele de la ferestre și uși, garduri și copertine din lemn.Conține uleiuri naturale și sintetice, cu adaos de absorbante d..
400,00RON
Ulei Deck W.Oil Vermeister 3L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Ulei transparent VERMEISTERModel: DECK.OIL STRONGUlei protector de înaltă performanță pentru uz exterior.Un ulei cu adevărat de calitate, potrivit pentru speciile de lemn tareDESCRIEREPuternic ulei vegetal pe bază de ulei de protecție constând dintr-un amestec echilibrat de diferite uleiuri.Mai ales..
210,00RON
Ulei Deck.Oil.GS Vermeister 3L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Ulei de protecție vegetal transparent, oferind o performanță foarte ridicată, DECK.OIL GS este rezultatul unei selecții foarte atente a diferitelor uleiuri naturale și ceară, care au fost perfect echilibrate și studiate pentru aplicare în aer liber. DECK.OIL GS, protejează lemnul de agenții atmosfer..
260,00RON
Brand: Chimiver
Amestec de ceară naturalăSpecific pentru pardoseli din lemn LIOS HARD WAX BIOIL este un produs ce conține uleiuri vegetale si sintetice si ceară de albine, care conferă lemnului un aspect natural si uniform, oferind o excelentă rezistență la apa, duritate si finețe la atingere. LIOS HARD WA..
150,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)