Menu
Your Cart

Amorse & Hidroizolare

Bona D501
Cel mai vândut
Brand: Bona
Amorsă pentru pregătirea șapelor absorbante și neabsorbante, înainte de utilizarea adezivilor pe bază de silan și poliuretan. Fixează eficient praful. Utilizați nediluat. BENEFICII• Permeabil la vapori• Fără solvenţi• Uscare foarte rapidă..
149,00RON
Brand: Bona
Excelent înainte de aplicarea unui compus de nivelare Bona sau a unui adeziv pe bază de dispersie Bona. Datorită rezistenței mari de lipire, Bona D515 poate fi aplicat nediluat pe suprafețe dense, neabsorbante și substraturi din lemn, precum și pe pardoseli vechi, bine lipite (plăci, PVC, etc.) în s..
650,00RON
Brand: Bona
Amorsă multifuncțională/membrană hidroizolatoare atât pentru șape absorbante cât și pentru cele neabsorbante. Poate fi utilizat pentru hidroizolarea suportului de beton  sau pe bază de ciment, cu umiditate de până la 4 CM%. Compatibil cu adezivii Bona Silan și PU. BENEFICII• Împied..
600,00RON
Rasina epoxidica R410 Bona 5L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Rasina epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea betonului sau a sapelor de ciment, cu umiditate de pana la 5 CM% (sau 90% RH). Poate fi utilizata si ca amorsa pentru adezivi PU si Silan, compusi de nivelare si pentru usoara consolidare a sapelor slabe.• Aderenta excelenta pe majoritatea subst..
440,00RON
Rasina Poliuretanica fara Solvent Primer SF Vermeister 12L
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Primer poliuretanic cu o singura componenta, care este lipsit de apa si de solvent pentru tratarea pardoselilor inainte de asezarea podelelor din lemn.Viscozitatea la nivel scazut si penetrarea excelenta il fac ideal pentru intarirea si hidroizolarea betonului si a pardoselilor anhidrite intr-un sin..
690,00RON
Rasina Poliuretanica Monocomponenta Prymer FAST Chimiver
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
PRYMER FAST 500 este un primer poliuretanic monocomponent cu emisii foarte scăzute de compuși organici volatili. PRYMER FAST 500 este recomandat ca tratament anti-praf și membrană antiderapantă (DPM) pe pardoseli de ciment. PRYMER FAST 500 este recomandat ca tratament anti-praf pe anhidride și pardo..
350,00RON
Brand: Chimiver
PRYMER PUB 77 este un produs cu o singură componentă și o soluție de rășini speciale de hidro-întărire studiate în special pentru crearea barierelor de umiditate (pana la 5%) și pentru întărirea si consolidarea suprafetelor de sapa foarte friabile (sfaramicioase).De asemenea, este potrivit ca promot..
240,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)