Menu
Your Cart

Adeziv 2K Poliuretan

Adeziv bicomponent Hercules Chimiver 12.5 kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
HERCULES este un adeziv bicomponent epoxi-poliuretanic hipoalergenic, pentru a fi utilizat special pentru lipirea oricarui tip de pardoseala din lemn pe un substrat din beton, beton impermeabil si cu un tratament prealabil adecvat, pe pardoseli preexistente neabsorbante (ceramica, gresie, marmura, p..
260,00RON
Adeziv Bicomponent Repox Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Cea mai recentă generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.) și ideale pentru așezarea pardoselilor din lemn prefabricate..
165,00RON
Adeziv bicomponent Sigol Chimiver 12.5 kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
SIGOL este un adeziv epoxidic poliuretanic inodor fără solvenți și apă cu două componentePotrivite pentru toate tipurile de lemn de orice dimensiune, inclusiv podele solide și proiectate.De asemenea, potrivit pentru lipirea pe pardoseli încălzite.CaracteristiciRaportul amestecului: 11.25/1.25Tempera..
220,00RON
Adeziv Bicomponent Zero Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Noua generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.)Este ideal și pentru așezarea podelelor și scândurilor din lemn prefinis..
190,00RON
Bona R200
Cel mai vândut
Brand: Bona
Material lichid pentru umplerea golurilor de sub parchet si pentru fixarea lamelelor desprinse. Imediat ce este injectat, materialul expandeaza si umple spatiul gol...
160,00RON
Bona R778
Cel mai vândut
Brand: Bona
Adeziv bi-component 100% poliuretanic, dur, care are timpul de deschidere foarte lung si stabilitate a riflajului ceea ce simplifica instalarea parchetului.Adeziv poliuretanic bi-component conform cu ISO17178 (hard). Nu contine apa sau solventi organici. Adezivul se intareste ..
270,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)