Menu
Your Cart

Instalare

Adeziv bicomponent Hercules Chimiver 10kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
HERCULES este un adeziv bicomponent epoxi-poliuretanic hipoalergenic, pentru a fi utilizat special pentru lipirea oricarui tip de pardoseala din lemn pe un substrat din beton, beton impermeabil si cu un tratament prealabil adecvat, pe pardoseli preexistente neabsorbante (ceramica, gresie, marmura, p..
210,00RON
Adeziv Bicomponent Repox Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Cea mai recentă generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.) și ideale pentru așezarea pardoselilor din lemn prefabricate..
165,00RON
Adeziv bicomponent Sigol Chimiver 10kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
SIGOL este un adeziv epoxidic poliuretanic inodor fără solvenți și apă cu două componentePotrivite pentru toate tipurile de lemn de orice dimensiune, inclusiv podele solide și proiectate.De asemenea, potrivit pentru lipirea pe pardoseli încălzite.CaracteristiciRaportul amestecului: 9/1Temperatura de..
175,00RON
Adeziv Bicomponent Zero Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Noua generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.)Este ideal și pentru așezarea podelelor și scândurilor din lemn prefinis..
190,00RON
Adeziv Expandabil Adesiver RPM Chimiver 0.5kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ADESIVER RPM este un adeziv monocomponent autoexpandabil pentru reparații rapide. Este un polimer cu tenacitate ridicată, dur, cu putere mare de aderență. Destinații: Fixarea bucăților de lemn care nu sunt perfect lipite de podea.Modalitate de utilizare:Faceți o gaură mică lângă capetele blocului c..
60,00RON
Adeziv Silanic Monocomponent Adesiver Elastic Chimiver 15kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ADESIVER ELASTIC este un adeziv monocomponent bazat pe prepolimer cu o componentă cu terminație silanică (tehnologia MS).Recomandat pentru lipirea podelei din lemn prefabricate pe marmură, gresie, faianță ceramică, etc.De asemenea, potrivit pentru lipirea podelei din lemn pe sistemul de încălzire și..
400,00RON
Bona D501
Cel mai vândut
Brand: Bona
Amorsă pentru pregătirea șapelor absorbante și neabsorbante, înainte de utilizarea adezivilor pe bază de silan și poliuretan. Fixează eficient praful. Utilizați nediluat. BENEFICII• Permeabil la vapori• Fără solvenţi• Uscare foarte rapidă..
149,00RON
Brand: Bona
Excelent înainte de aplicarea unui compus de nivelare Bona sau a unui adeziv pe bază de dispersie Bona. Datorită rezistenței mari de lipire, Bona D515 poate fi aplicat nediluat pe suprafețe dense, neabsorbante și substraturi din lemn, precum și pe pardoseli vechi, bine lipite (plăci, PVC, etc.) în s..
650,00RON
Bona R200
Cel mai vândut
Brand: Bona
Material lichid pentru umplerea golurilor de sub parchet si pentru fixarea lamelelor desprinse. Imediat ce este injectat, materialul expandeaza si umple spatiul gol...
160,00RON
Brand: Bona
Amorsă multifuncțională/membrană hidroizolatoare atât pentru șape absorbante cât și pentru cele neabsorbante. Poate fi utilizat pentru hidroizolarea suportului de beton  sau pe bază de ciment, cu umiditate de până la 4 CM%. Compatibil cu adezivii Bona Silan și PU. BENEFICII• Împied..
600,00RON
Bona R778
Cel mai vândut
Brand: Bona
Adeziv bi-component 100% poliuretanic, dur, care are timpul de deschidere foarte lung si stabilitate a riflajului ceea ce simplifica instalarea parchetului.Adeziv poliuretanic bi-component conform cu ISO17178 (hard). Nu contine apa sau solventi organici. Adezivul se intareste ..
270,00RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)