Menu
Your Cart

Lacuri

Bona Mega Bona Mega
Cel mai vândut
Brand: Bona
Formula inovatoare a lacului Bona Mega ofera performanta superioara a unui lac bi-component intr-un lac mono-component, oferind protectie superioara impotriva lichidelor varsate accidental si a urmelor de incaltaminte.Nu necesita nici o mixare fiind convenabil de utilizat imediat direct din ..
101,00RON
Bona Mega ONE Bona Mega ONE
Cel mai vândut
Brand: Bona
Unicul tău partener în tratarea pardoselilor din lemn. Se usucă rapid, se șlefuiește cu ușurință și are o consistență excelentă.Bona Mega ONE se concentrează asupra simplificării zilei de lucru pentru meșterul parchetar astfel lucrarea să fie executată mai repede, mai ușor și în deplină sigura..
105,00RON
Bona Novia Bona Novia
Cel mai vândut
Brand: Bona
Un lac cu utilizare multiplă care se poate aplica fără un grund în prealabil, pentru protejarea completă a parchetului din locuinţe.Confera o calda nuantare a parchetului si este foarte usor de folosit datorita caracteristicilor sale. Are o buna rezistenta la frecare si la actiunea agentilor..
85,00RON
Brand: Bona
Lac cu o excelenta durabilitate si performanta de incredere pentru parchetul din spatii publice cu trafic foarte ridicat. Se aplica cu usurinta pe spatiile largi si se intretine cu usurinta. Poate fi folosit pentru protejarea parchetului netratat sau pentru extra-protectia parchetului prefin..
630,00RON
Bona Traffic HD
Cel mai vândut
Brand: Bona
Cel mai dur lac si cu cel mai rapid timp de maturizare destinat parchetului expus uzurii extreme, permite darea in exploatare in doar 12 ore.Este folosit in hoteluri, restaurante si aeroporturi din intreaga lume, unde timpul intrerurperii activitatii trebuie sa fie foarte redus. Este pe baza..
690,00RON
Bona Traffic HD Anti-Slip
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Traffic HD Anti-slip are toate caracteristicile lacului Bona Traffic HD dar in plus este formulat astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde privind rezistenta la alunecare in spatii comerciale, scari sau alte situatii cu risc ridicat de licihide varsate accidental. Es..
760,00RON
Brand: Bona
Lemnul natur are ceva special. Bona Traffic Natural sigileaza si protejeaza parchetul pastrand aspectul si senzatia tactila de naturalete. Spre deosebire de lacurile conventionale, suprafata se simte mai mult ca un lemn proaspat si fin slefuit.Pentru a obtine cea mai buna senzatie de lemn ..
735,00RON
Brand: Chimiver
Lac monocomponent pe bază de apă, ecologic si inodor cu microporozitate și mai elastic.Finisaj natural, nu schimbă culoarea lemnului (nu îngălbenește si nu cristalizează)..
230,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)