Menu
Your Cart

Lacuri

Bona Mega Bona Mega
Cel mai vândut
Brand: Bona
Formula inovatoare a lacului Bona Mega ofera performanta superioara a unui lac bi-component intr-un lac mono-component, oferind protectie superioara impotriva lichidelor varsate accidental si a urmelor de incaltaminte.Nu necesita nici o mixare fiind convenabil de utilizat imediat direct din ..
125,00RON
Bona Mega ONE Bona Mega ONE
Cel mai vândut
Brand: Bona
Unicul tău partener în tratarea pardoselilor din lemn. Se usucă rapid, se șlefuiește cu ușurință și are o consistență excelentă.Bona Mega ONE se concentrează asupra simplificării zilei de lucru pentru meșterul parchetar astfel lucrarea să fie executată mai repede, mai ușor și în deplină sigura..
135,00RON
Bona Novia Bona Novia
Cel mai vândut
Brand: Bona
Un lac cu utilizare multiplă care se poate aplica fără un grund în prealabil, pentru protejarea completă a parchetului din locuinţe.Confera o calda nuantare a parchetului si este foarte usor de folosit datorita caracteristicilor sale. Are o buna rezistenta la frecare si la actiunea agentilor..
455,00RON
Bona Traffic HD
Cel mai vândut
Brand: Bona
Cel mai dur lac si cu cel mai rapid timp de maturizare destinat parchetului expus uzurii extreme, permite darea in exploatare in doar 12 ore.Este folosit in hoteluri, restaurante si aeroporturi din intreaga lume, unde timpul intrerurperii activitatii trebuie sa fie foarte redus. Este pe baza..
950,00RON
Bona Traffic HD Anti-Slip
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Traffic HD Anti-slip are toate caracteristicile lacului Bona Traffic HD dar in plus este formulat astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde privind rezistenta la alunecare in spatii comerciale, scari sau alte situatii cu risc ridicat de licihide varsate accidental. Es..
1.030,00RON
Brand: Bona
Bona Mega Natural etanșează și protejează pardoselile din lemn, păstrând, în același timp, aspectul și senzația de lemn pur. Spre deosebire de lacurile convenționale, acesta face ca suprafața să se simtă netratată. Pentru o impresie optimă de lemn netratat, combinați Bona Mega Natural cu un strat de..
750,00RON
Lac Acrilic Monocomponent Ecostar Chimiver 5L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ECOSTAR este un lac pe bază de apă cu o singură componentă pentru pardoseala din lemn caracterizat prin rezistență ridicată la uzură în timp și un aspect final plăcut.ECOSTAR confera lemnului un aspect cald.Caracteristici:Temperatura de aplicare: + 10 ° C ÷ + 25 ° CAplicare: role cu microfibră de 8 ..
275,00RON
Lac Acrilic Monocomponent Polystar Chimiver 5L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
Lac monocomponent pe bază de apă, ecologic si inodor cu microporozitate și mai elastic.Finisaj natural, nu schimbă culoarea lemnului (nu îngălbenește si nu cristalizează)..
230,00RON
Lac Acrilic Poliuretanic Bicomponent pentru Trafic Intens Ecostar 2K Chimiver 5.5L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ECOSTAR 2K este un lac poliuretanic pe bază de apă bicomponent pentru pardoseli din lemn, caracterizat prin conținut ridicat de solide, ușor de aplicat, umiditate ridicată a porilor chiar și pe lemnele periate, oferind o nuanță caldă și plăcută pardoselii tratate. ECOSTAR 2K are abraziune ridicată ..
500,00RON
Brand: Chimiver
ECOTRAFFIK 2K este un finisaj poliuretanic cu durabilitate înaltă pe bază de apă, cu două componente, pentru podele din lemn, caracterizat prin conținut ridicat de solide, ușor de aplicat, umiditate ridicată a porilor chiar și pe pardoselile din lemn periat, oferind o nuanță caldă și plăcută pardose..
750,00RON
Brand: Chimiver
DURO LACK MC 55 este un lac poliuretanic monocomponent caracterizat de o rezistență ridicată la zgârieturi, elasticitate și duritate a suprafeței.Pe comanda se pote aduce si lucios sau mat..
350,00RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)