Menu
Your Cart

Grund & Vopsea

Brand: Bona
Este un grund pe baza de apa ce confera parchetului o colorare bogata, chihlimbar, similara celei produse de lacurile pe solvent dara fara riscurile acestora. Are excelente proprietati de slefuire si se preteaza foarte bine pe pardoseli cu incalzire sau pe parchet in stort si dusumele. Este ..
480,00RON
Bona Classic Bona Classic
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Classic, pastreaza cat mai mult posibil culoarea naturala a lemnului. Este un grund elastic ce se preteaza in mod deosebit esentelor de lemn sensibile la variatii de umiditate relativa a aerului, esente moi sau parchet masiv lipit pe pardoseli incalzite. BENEFICII• Colorare..
85,00RON
Brand: Bona
Pentru o colorare bogata a lemnului si sublinierea fibrei. Are excelente proprietati de slefuire si este adecvat pentru pardoseli incalzite, lemn in storz sau dusumele. Se preteaza practic pe toate esentele de lemn si in special cele tropicale.BENEFICII• Colorare medie a lemnului• Excelente pr..
480,00RON
Bona Natural Primer
Cel mai vândut
Brand: Bona
Grundul Bona Natural are rolul de a conferi cu adevarat un aspect natural de lemn nefinisat. Pentru un aspect cu adevarat natural, acoperiti cu Bona Traffic Natural si obtineti, in acelasi timp, o suprafata excelenta si durabila. Se usuca repede iar slefuirea este facila.  *Cu..
620,00RON
Brand: Bona
 Bona White este un grund utilizat pentru a crea un efect de "pre-spalare albita" parchetului - ideal atunci cand doriti crearea unui stil Scandinav. Gradul de albire depinde de numarul de straturi aplicate. Bona White reduce si efectul de ingalbenire al lemnului. Este special conc..
620,00RON
Grund Acrilic Ecocrom Chimiver 5L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ECOCROM este un grund super tonifiant pe bază de apă, cu un singur component, cu acoperire ridicată pentru pardoselile din lemn, care ar putea fi utilizat ca prim strat în procesul de lăcuire compus doar din lacuri pe bază de apă. ECOCROM conferă lemnului o culoare foarte caldă, în special pe stejar..
290,00RON
Grund Acrilic Ecostarter Chimiver 5L
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ECOSTARTER este un primer (grund) acrilic pe bază de apă cu o singură componentă, potrivit pentru lăcuirea pe podea a lemnului pe bază de apă.ECOSTARTER are proprietăți chimice și fizice excelente are:transparență, sablare ușoară și conținut adecvat solid.Caracteristici:Temperatura de aplicare: + 10..
199,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)