Menu
Your Cart

Finisaje

Brand: Bona
Este un grund pe baza de apa ce confera parchetului o colorare bogata, chihlimbar, similara celei produse de lacurile pe solvent dara fara riscurile acestora. Are excelente proprietati de slefuire si se preteaza foarte bine pe pardoseli cu incalzire sau pe parchet in stort si dusumele. Este ..
480,00RON
Bona Classic Bona Classic
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Classic, pastreaza cat mai mult posibil culoarea naturala a lemnului. Este un grund elastic ce se preteaza in mod deosebit esentelor de lemn sensibile la variatii de umiditate relativa a aerului, esente moi sau parchet masiv lipit pe pardoseli incalzite. BENEFICII• Colorare..
85,00RON
Bona Craft Oil 2K Bona Craft Oil 2K
Cel mai vândut
Brand: Bona
Performanta, flexibilitate si design – obtineti aspectul calduros si senzatia tactila a unui parchet uleiat, plus protectia lacului.Formula deosebita a uleiului Bona Craft Oil 2K,obtinuta din uleiuri din plante, beneficiaza de o uscare accelerata si rezistenta sporita impotriva uzurii. Este ..
330,00RON
Bona Decking Oil
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Decking Oil  este un amestec concentrat de uleiuri vegetale, modificate pentru o superioara impregnare si durabilitate protectoare pentru terasele exterioare din lemn deck sau alte lucrari exterioare din lemn. Evidentiaza fibra lemnului, protejeaza impotriva umezelii si reduce risc..
340,00RON
Bona Gap Master
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Gap Master  este un mastic acrilic destinat umplerii golului dintre parchet si plinta, tocuri de usa sau zona de imbinare cu alta pardoseala. Se poate utiliza si pentru reparatii minore sau umplerea golurilor si a crapaturilor din parchet. Culori: ALB, ARTAR,BRAD, CIRES, FAG..
48,00RON
Bona HardWax Oil
Cel mai vândut
Brand: Bona
Ulei natural, modificat pentru obtinerea unei protectii superioare parchetului. Confera o calda colorare a lemnului in timp ce asigura o suprafata rezistenta la patare si uzura. Intretinerea este usoara iar defectiunile se pot repara pe loc.Are o formula unica, FARA substante controversate p..
205,00RON
Brand: Bona
Pentru o colorare bogata a lemnului si sublinierea fibrei. Are excelente proprietati de slefuire si este adecvat pentru pardoseli incalzite, lemn in storz sau dusumele. Se preteaza practic pe toate esentele de lemn si in special cele tropicale.BENEFICII• Colorare medie a lemnului• Excelente pr..
480,00RON
Bona Mega Bona Mega
Cel mai vândut
Brand: Bona
Formula inovatoare a lacului Bona Mega ofera performanta superioara a unui lac bi-component intr-un lac mono-component, oferind protectie superioara impotriva lichidelor varsate accidental si a urmelor de incaltaminte.Nu necesita nici o mixare fiind convenabil de utilizat imediat direct din ..
125,00RON
Bona Mega ONE Bona Mega ONE
Cel mai vândut
Brand: Bona
Unicul tău partener în tratarea pardoselilor din lemn. Se usucă rapid, se șlefuiește cu ușurință și are o consistență excelentă.Bona Mega ONE se concentrează asupra simplificării zilei de lucru pentru meșterul parchetar astfel lucrarea să fie executată mai repede, mai ușor și în deplină sigura..
135,00RON
Bona Mix & Fill Bona Mix & Fill
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Mix&Fill este un chit pe baza de apa conceput a fi amestecat cu rumegusul rezultat in procesul de slefuire pastrand aceeasi culoare cu a podelei. Bona Mix&Fill se foloseste pentru a astupa rosturile dintre lamele de parchet de pana la 2mm latime cat si pentru alte mici tipuri de..
72,00RON
Bona Mix&Fill Plus
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Mix&Fill Plus este noul chit pe baza de apa ce are aceleasi proprietati de acoperire a rosturilor precum produsele similare pe baza de solventi. Capacitatea sa ridicata de acoperire, timpul de uscare redus si slefuirea usoara il recomanda ca un nou produs de incred..
405,00RON
Bona Natural Primer
Cel mai vândut
Brand: Bona
Grundul Bona Natural are rolul de a conferi cu adevarat un aspect natural de lemn nefinisat. Pentru un aspect cu adevarat natural, acoperiti cu Bona Traffic Natural si obtineti, in acelasi timp, o suprafata excelenta si durabila. Se usuca repede iar slefuirea este facila.  *Cu..
620,00RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)