Menu
Your Cart

Profesionisti

Adeziv bicomponent Hercules Chimiver 10kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
HERCULES este un adeziv bicomponent epoxi-poliuretanic hipoalergenic, pentru a fi utilizat special pentru lipirea oricarui tip de pardoseala din lemn pe un substrat din beton, beton impermeabil si cu un tratament prealabil adecvat, pe pardoseli preexistente neabsorbante (ceramica, gresie, marmura, p..
200,00RON
Adeziv Bicomponent Repox Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Cea mai recentă generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.) și ideale pentru așezarea pardoselilor din lemn prefabricate..
165,00RON
Adeziv bicomponent Sigol Chimiver 10kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
SIGOL este un adeziv epoxidic poliuretanic inodor fără solvenți și apă cu două componentePotrivite pentru toate tipurile de lemn de orice dimensiune, inclusiv podele solide și proiectate.De asemenea, potrivit pentru lipirea pe pardoseli încălzite.CaracteristiciRaportul amestecului: 9/1Temperatura de..
165,00RON
Adeziv Bicomponent Zero Vermeister 10kg
Cel mai vândut
Brand: Vermeister
Noua generație de adeziv poliuretanic epoxidic cu două componente pentru lipirea podelelor din lemn de orice dimensiune pe pardoseli de ciment, chiar și încălzite, și pardoseli neabsorbante (plăci ceramice, gresie, marmură etc.)Este ideal și pentru așezarea podelelor și scândurilor din lemn prefinis..
190,00RON
Adeziv Expandabil Adesiver RPM Chimiver 0.5kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ADESIVER RPM este un adeziv monocomponent autoexpandabil pentru reparații rapide. Este un polimer cu tenacitate ridicată, dur, cu putere mare de aderență. Destinații: Fixarea bucăților de lemn care nu sunt perfect lipite de podea.Modalitate de utilizare:Faceți o gaură mică lângă capetele blocului c..
50,00RON
Adeziv Silanic Monocomponent Adesiver Elastic Chimiver 15kg
Cel mai vândut
Brand: Chimiver
ADESIVER ELASTIC este un adeziv monocomponent bazat pe prepolimer cu o componentă cu terminație silanică (tehnologia MS).Recomandat pentru lipirea podelei din lemn prefabricate pe marmură, gresie, faianță ceramică, etc.De asemenea, potrivit pentru lipirea podelei din lemn pe sistemul de încălzire și..
360,00RON
Brand: Bona
Aplicator din cauciuc rezistent la coroziune. Se foloseste la aplicarea uleiurilor Bona. Se poate atasa si un prelungitor telescopic...
240,00RON
Brand: Bona
Este un grund pe baza de apa ce confera parchetului o colorare bogata, chihlimbar, similara celei produse de lacurile pe solvent dara fara riscurile acestora. Are excelente proprietati de slefuire si se preteaza foarte bine pe pardoseli cu incalzire sau pe parchet in stort si dusumele. Este ..
480,00RON
Bona Classic Bona Classic
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Classic, pastreaza cat mai mult posibil culoarea naturala a lemnului. Este un grund elastic ce se preteaza in mod deosebit esentelor de lemn sensibile la variatii de umiditate relativa a aerului, esente moi sau parchet masiv lipit pe pardoseli incalzite. BENEFICII• Colorare..
85,00RON
Bona Craft Oil 2K Bona Craft Oil 2K
Cel mai vândut
Brand: Bona
Performanta, flexibilitate si design – obtineti aspectul calduros si senzatia tactila a unui parchet uleiat, plus protectia lacului.Formula deosebita a uleiului Bona Craft Oil 2K,obtinuta din uleiuri din plante, beneficiaza de o uscare accelerata si rezistenta sporita impotriva uzurii. Este ..
330,00RON
Bona D501
Cel mai vândut
Brand: Bona
Amorsă pentru pregătirea șapelor absorbante și neabsorbante, înainte de utilizarea adezivilor pe bază de silan și poliuretan. Fixează eficient praful. Utilizați nediluat. BENEFICII• Permeabil la vapori• Fără solvenţi• Uscare foarte rapidă..
149,00RON
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)