Menu
Your Cart

Laminat, Ceramica, Piatra

Bona Detergent Laminat & Ceramică - 1L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Laminat, Ceramică și Piatră este o soluție gata preparată de utilizare. Are pH neutru și este special formulată pentru curățarea pardoselilor laminate, vinilice și ceramice.  Curățarea cotidiană a pardoselilor, inclusiv a celor foarte murdare, este o operațiune foarte ușoa..
35,00RON
Bona Detergent Laminat & Ceramică -4L
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Laminat, Ceramică și Piatră este o soluție eficientă și ușor de folosit pentru curățarea suprafețelor dure sigilate incluzând gresie, plăci ceramice, laminat, vinil, marmură și altele similare. Nu rămân urme reziduale.Curățarea cotidiană a pardoselilor, inclusiv a celor..
93,00RON
Bona Detergent Laminat & Ceramică -850ml
Cel mai vândut
Brand: Bona
Bona Detergent pentru Laminat, Ceramică & Piatră - cartuș se utilizează împreună cu Bona Spray Mop. Are o formulă special creată pentru curățarea pardoselilor laminate, vinilice și ceramice. Este un detergent eficient și gata preparat de utilizare și pH neutru.  Curățarea cotidiană dar..
38,00RON
Brand: Bona
Bona Polish pentru Laminat, Ceramică & Piatră este o soluție lucioasă de întreținere, gata preparată pentru utilizare pe o largă varietate de pardoseli reci incluzând pardoseli laminate, vinil, linoleum, plăci neglazurate (ceramice, piatră de cariera) piatră și marmură sigilată. Conferă ..
74,48RON
Bona Spray Mop Laminat si Ceramica
Cel mai vândut
Brand: Bona
Cu Bona Spray Mop pentru Laminat, Ceramică și Piatră puteți să curățați și să întrețineti pardoselile printr-o simplă ștergere. Ergonomic și ușor de utilizat, mopul pentru laminat se asamblează rapid cu cartușul care conține detergentul Bona special. Uitați de gălețile umplute cu apă și detergenții ..
190,00RON
Brand: Chimiver
VELUREX Cleaner Star este un produs de curățare intensiv multiplu, recomandat pentru întreținerea suprafetelor laminate.De asemenea, acționează eficient pe PVC, linoleum, melamină, marmură, etc. îndepărtând murdăria, marcajul cu toc negru, diverse pete; nu lasă holograme și parfumează mediul.VELUREX..
39,00RON
Brand: Chimiver
Spray Mop pentru curățarea suprafetelor laminate (parchet laminat), ceramice si din piatra.Pachetul conține: - 1 mop Alfred Spray - 1 pânză microfibră "CLEAN" - 1 L produs de întreținereCaracteristici:Perie ergonomicăRezervor demontabil și reîncărcabilNebulizator puternicUșor și manevrabilBaza rotat..
170,00RON
Brand: Chimiver
Soluție de curățare a suprafețelor dure. VELUREX Multi Gen este un produs de curățat pe bază de alcool și peroxid de hidrogen care, datorită acțiunii sale intense, permite o curățare profundă a tuturor suprafețelor tratate. Velurex multi gen este potrivit pentru toate suprafețele dure care sunt în c..
22,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)